• Header

  Wereldkampioen worden doe je samen! Bedankt voor uw support.

Support crew of the Nuon Solar Team: Hans Peter van Velthoven

Geplaatst op 03-10-2017

Wie helpen ons dit jaar om de winst van de Bridgestone World Solar Challenge in de wacht te slepen? Meet the supportcrew!

Hans Peter van Velthoven

Fotograaf

Ik ben betrokken geraakt bij het Nuon Solar Team in 2000 toen ik voor een Nuon-Magazine over duurzaamheid werd gevraagd het Nuna1 team te portretteren. Daar waren ze zo tevreden over dat ze aan mij vroegen of ik alle fotografie voor het team en dergelijke wilde doen. Daar heb ik natuurlijk geen nee op gezegd :^)
Dit betekent werken met super gemotiveerde, enthousiaste, leuke mensen voor wie geen uitdaging te gek is. Dit geeft erg veel energie en motivatie om zelf ook tot het gaatje te gaan. Na 17 jaar het Nuon Solar Team fotograferen ben ik immiddels wel een ervaringsdeskundige. Deze ervaring ieder jaar weer overbrengen op het nieuwe team in een geweldige uitdaging!
Ik heb hier echt leren omgaan met ontzettend ver van huis zijn en uit je comfort-zone zijn. Je kan jezelf onder deze omstandigheden heel eenzaam voelen, emotioneel labiel en jezelf tegenkomen. Hier heb ik tot de dag van vandaag heel veel profijt van!
Hiernaast is het ook nog eens 17 jaar lang het best presterende Solar Team ter wereld, dit alleen al rechtvaardigt een absoluut bestaansrecht!

Deel dit bericht:

 • Nuna

  Nuna

  Meer weten over ’s werelds beste zonneauto? Lees hier meer over Nuna9S

  Lees meer
 • Team

  Team

  Leer het verhaal van onze 10 teamleden kennen!

  Lees meer
 • Nieuws

  Nieuws

  Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten van het Nuon Solar Team? Lees dan hier het laatste nieuws!

  Lees meer