• wubbo2

De Week van Wubbo blog 3: Javier Sint Jago (Nuna6)

Geplaatst op 04-07-2018

Wubbo Ockels,

Wubbo als persoon is nu misschien niet meer te ervaren maar zijn energie is zeker nog te vinden in al de mensen die samen met hem hebben mogen werken in het Nuon Solar Team. Zoals hij dat omschreef “happy energy” 

Wubbo was een gedreven persoon. Vol positieve energie en constant bezig. Alles wat hij deed deed hij voor 100%. Zeilen, roeien, feesten en ook een zonne auto bouwen. Wubbo was echt een van de teamgenoten die ervoor zorgde dat alles goed ging. Hij hielp ons onze focus te behouden en onze energie in de belangrijke elementen stoppen.

Zo zorgde hij tijdens de race ervoor dat wij als team de beste en luidste speakers hadden. In eerste instantie lijkt dit niet een nuttige onderdeel, maar deze speaker zorgde wel voor een goede sfeer en feestjes aan het eind van iedere lange dag. Door deze speakers stond het gehele team naast de weg in de woestijn van Australië te dansen, vol nieuwe energie en positiviteit. Hierdoor waren wij klaar om de komende kilometers weer 100% ons energie in de race te stoppen. Happy energie dus. 

Ecolution by Wubbo Ockels:

Tijdens de zeiltocht van Nederland naar Aruba hadden we een moment dat we te veel energie hadden. Waar normaliter midden op de oceaan heel conservatief om wordt gegaan met energie en water, hadden wij een overvloed aan energie en water die we zelf opwekte waardoor we lang met warm water konden douchen, lekker uitgebreid konden koken, taart bakken, noem maar op. Een positieve energie. Happy energy.

Wubbo is de persoon die het technisch duurzame gevoel heeft beschreven als happy energy. En dat blijft nu voortleven

Deel dit bericht:

 • Nuna

  Nuna

  Meer weten over ’s werelds beste zonneauto? Lees hier meer over Nuna9S

  Lees meer
 • Team

  Team

  Leer het verhaal van onze 10 teamleden kennen!

  Lees meer
 • Nieuws

  Nieuws

  Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten van het Nuon Solar Team? Lees dan hier het laatste nieuws!

  Lees meer