• Evenementen

Zonneauto op uw evenement?

Op zoek naar een originele invulling voor uw evenement? Het Nuon Solar Team biedt verschillende unieke mogelijkheden om uw evenement een extra dimensie te geven. Wij komen graag langs met Nuna, rijdend of statisch, om zo ons verhaal te vertellen. Ook vinden wij het leuk om presentaties te geven bij ons in de werkplaats om onze visie uit te dragen: het inspireren tot duurzaamheid, innovatie en techniek. Wij geven geregeld lezingen aan bedrijven om hun blikveld te verbreden.  Op dergelijke evenementen kunnen wij natuurlijk ook antwoord geven op al uw prangende vragen; Hoe kunnen de opeenvolgende teams steeds zo succesvol zijn? Wat is het geheim van hun winnende strategie? Hoe bouwen ze een excellent team uit die tien ambitieuze studenten, met hun verschillende achtergronden en kennis? Hoe produceren ze keer op keer de verbeterde versie van een winnende auto, die uiterst efficiënt rijdt op uitsluitend zonne-energie?

Er zijn diverse opties:

 • Inspirerende lezing door teamleden over de acht succesfactoren van ons team en de auto;
 • ​Wereldkampioen zonneauto Nuna op uw evenement;
 • Schaalmodel van zonneauto op uw evenement.

I.v.m. drukte voor de race in Zuid-Afrika zijn wij niet beschikbaar voor evenementen in de periode mei-juni-juli 2018. Wij denken echter graag mee aan uw evenement dat gepland staat na deze periode!

We spreken graag de mogelijkheden met u door. Wilt u meer informatie?
Neem contact op met op 015-2789577 of mail naar info@nuonsolarteam.com. Samen nemen we de mogelijkheden door en maken we uw evenement tot een groot succes!


 

 • Nuna

  Nuna

  Meer weten over ’s werelds beste zonneauto? Lees hier meer over Nuna9S

  Lees meer
 • Team

  Team

  Leer het verhaal van onze 10 teamleden kennen!

  Lees meer
 • Nieuws

  Nieuws

  Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten van het Nuon Solar Team? Lees dan hier het laatste nieuws!

  Lees meer