Language | en

Scholencompetitie

social

Scholencompetitie


Wedstrijd voor basisschoolleerlingen: win een meet&greet!
Om kinderen nog meer te betrekken bij ons project, hebben we voor hen een mooie wedstrijd bedacht. De uitdaging: maak het mooiste ontwerp voor de bestickering van onze nieuwe auto Nuna9. Het Nuon Solar Team is op dit moment het beste zonneraceteam ter wereld. We zijn winnaars, en willen graag dat onze nieuwe auto dit ook uitstraalt. We vragen basisschoolleerlingen om ons hiervoor te inspireren. De klas met het mooiste ontwerp, wint een rondleiding in onze werkplaats én een meet&greet met het team.

Waarom deze wedstrijd?
Het Nuon Solar Team bestaat in totaal uit zestien slimme studenten. Om opnieuw een winnende zonneauto te bouwen is dat niet genoeg. We hebben heel veel hulp, kennis en inspiratie nodig. Dat krijgen we van oude teamleden, van sponsoren en van bedrijven waar we mee samenwerken. Daarnaast vragen we heel Nederland om ons te helpen het beste zonneraceteam ter wereld te blijven! Omdat kinderen voor ons een belangrijke doelgroep vormen, hebben we deze wedstrijd speciaal voor hen bedacht. Zo kunnen ook zij een steentje bijdragen!

Hoe werkt de ontwerpwedstrijd?
Je kan hier een grote ontwerpplaat van Nuna downloaden die jullie naar eigen idee en met alle mogelijke middelen mogen invullen. Daarbij is de uitdaging dat het ontwerp uitstraalt dat het Nuon Solar Team een team van winnaars is! Het is de bedoeling dat jullie met één klas één ontwerp opsturen. De klas moet dus samenwerken als een team, net als wij dat doen. Wanneer het ontwerp klaar is, maak je een foto van de klas mét het ontwerp. Wij kiezen uit alle inzendingen het winnende design. Op basis daarvan maken we het uiteindelijke ontwerp voor de bestickering van onze auto.

Je kunt de ontwerpplaat laten printen op groot formaat, maar je kunt je ontwerp natuurlijk ook maken op het digibord.

Is jullie ontwerp af? Maak dan een mooie foto van het ontwerp en zorg dat ook de hele klas erop staat. Stuur de foto vóór vrijdag 21 april 2017 naar ons op via info@nuonsolarteam.com. Op donderdag 11 mei 2017 maken we om 13.00 uur de winnaar van de wedstrijd bekend. Dat doen we op onze Facebookpagina: Facebook.nl/nuonsolarteam.

Download hier de ontwerpplaat


top