Language | en

Partners

social

hoofdsponsor

Nuon

Nuon wil een bijdrage leveren aan de beschikbaarheid van energie op langere termijn, zonder dat de samenleving zich zorgen hoeft te maken over nadelige effecten. Nuon is al sinds 2001 hoofdsponsor van het Nuon Solar team en steunt hen in het slim en succesvol gebruik maken van innovatieve zonne-energie. Nuon wil samen met het enthousiaste studententeam zoveel mogelijk mensen laten zien en ervaren wat je allemaal kunt bereiken met duurzame en schone energie.

diamond

Aliancys

Aliancys is een toonaangevende wereldwijde onderneming, actief in de verkoop van hoogwaardige harsen voor het maken van composieten. In nauwe samenwerking met onze klanten, verlegt Aliancys de grenzen voor de productie en voor de prestaties van composieten. Door een integrale aanpak voor de ontwikkeling van nieuwe producten, kan Aliancys  gebruik maken van een uitgebreide expertise in chemie, materiaalwetenschappen, en productie voor het vormgeven van nieuwe toepassingen in composieten. Dus laten we samenwerken om ons wederzijdse zakelijk succes te vergroten, zowel vandaag als morgen. Aliancys is een joint venture van CVC Capital Partners en Royal DSM. Meer informatie op www.aliancys.com.

 

diamond

TU Delft

De Technische Universiteit Delft is de thuishaven voor het Nuon Solar Team. Op diverse vakgebieden kan het team zich beroepen op de kennis, rijke ervaring en faciliteiten binnen de universiteit. Alle teamleden van het Nuon Solar Team studeren aan de TU Delft. Zo zijn de volgende studies vertegenwoordigd: Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Elektrotechniek, Bouwkunde, Civiele Techniek, Technische Bestuurskunde,Werktuigbouwkunde en Technische Natuurkunde.

diamond

DSM

DSM is een mondiale onderneming actief op het gebied van gezondheid, voeding en materialen. Innovatie en duurzaamheid vormen de basis van de visie en business strategie van DSM.

platinum

Deloitte

Since 2016 is Deloitte a partner of the Nuon Solar Team. Deloitte professionals share their knowledge and expertise with the Nuon Solar Team on cyber security, data-analysis and digitalising. In this way they support the team in achieving their ambition to once again become the fastest team in the Brigestone World Solar Challenge.

The Nuon Solar Team is the absolute frontrunner in sustainable innovations. These are also toppriorities for Deloitte.
Through this collaboration we strengthen eachother in delivering the best teamperformances.

gold

Powerfield

PowerField Nederland B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van grootschalige zonneparken.

PowerField gelooft in zonne-energie, naast vermindering van CO2 uitstoot, en idealistische overwegingen is het rendement van zonnepanelen uiteraard enorm belangrijk. Onze missie is door middel van zonne-energie een schone, duurzame en leefbare wereld te genereren voor de komende generaties. “Building a sustainable world”.

gold

HP

Wij streven ernaar technologie te maken die voor iedereen, overal een betere levensstandaard creëert: elk individu, iedere organisatie en alle gemeenschappen overal ter wereld. Dat motiveert ons, inspireert ons om te doen wat wij doen. Te maken wat wij maken. Om uit te vinden en opnieuw uit te vinden. Om verrassende ervaringen te creëren. Wij willen meer bereiken omdat u meer wilt bereiken. U verandert de manier waarop u werkt. De manier waarop u speelt. De manier waarop u leeft. Met onze technologie kunt u de wereld opnieuw uitvinden. Dit is waarvoor wij staan. Dit is een nieuw HP.

gold

TomTom

Bij TomTom hebben we het tot onze missie verheven om technologie zo makkelijk te maken, dat iedereen meer kan bereiken.

We hebben het navigatiesysteem versimpeld en zo miljoenen mensen geholpen hun bestemming te vinden. We zijn tot op de dag van vandaag bezig met het vergemakkelijken van het complexe, zodat technologie voor iedereen toegankelijk wordt.

We maken ook sporthorloges en action camera’s voor consumenten. Met de fleetmanagement-oplossingen van Telematics helpen we ondernemingen met een wagenpark hun resultaten te optimaliseren.

We hebben een toonaangevend realtime wegenkaartenplatform dat helpt bij het realiseren van de zelfsturende auto.

TomTom is er trots op dat we het Nuon Solar Team mogen steunen bij een project dat zo overduidelijk en innovatief de weg wijst naar de toekomst van het autorijden.

silver

Care Autoschade is al meer dan 25 jaar de specialist in schadeherstel. Met 65 eigen vestigingen in Nederland (51) en België (14) en met ruim 1000 specialisten in dienst, zijn wij de grootste schadehersteller van de Benelux. Wij streven ernaar een onderscheidende rol te spelen in de schadeherstelbranche, waarbij innovatie, duurzaamheid, service, kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Wij hechten waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen om zo een positieve bijdrage te leveren aan een beter milieu nu en in de toekomst. We waarborgen dit door een verantwoorde omgang met onze (werk)omgeving, een duurzame inzetbaarheid van onze mensen en middelen en het verminderen van verspilling van materialen.

Swiss Re Corporate Solutions provides innovative commercial insurance to mid-sized and large multinational corporations across the globe. Our offerings range from standard risk transfer covers and multi-line programmes, to highly customised solutions tailored to the needs of our clients. Swiss Re Corporate Solutions serves customers from over 50 offices worldwide and is backed by the financial strength of the Swiss Re Group. For more information about Swiss Re Corporate Solutions, please visit our website or follow us on Twitter.

De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten met als missie: RDW, partner in mobiliteit.

Omnimark is specialist in de huisstijlaankleding en belettering van bedrijfswagens, vliegtuigen en treinen.

Met 60 jaar ervaring zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van fleetmarking en bedienen vele corporate-bedrijven, overheid en MKB-bedrijven met omvangrijke wagenparken.

Men realiseert totaaloplossingen en heeft daarvoor alles in eigen beheer: DTP, productie, montage, schadeherstel, logistieke organisatie en het projectmanagement voor (inter)nationale rebranding- en restyletrajecten. Naast fleetmarking houdt Omnimark zich tevens bezig met realisatie van huisstijl en reclame op gebouwen en producten.

Voor het Nuon Solar Team verzorgen zij de productie en montage van de decoraties voor Nuna.
Daarbij wordt gebruik gemaakt van de carwraptechniek waarbij de volledige body met zelfklevende folie wordt ingepakt.

Weerplaza.nl biedt iedereen de juiste informatie over het weer op een heldere manier gepresenteerd. Op desktop of mobiel. Je hebt ’t weer altijd bij de hand. Je kunt zo snel en gemakkelijk beslissen.

Infoplaza BV, het bedrijf achter Weerplaza.nl biedt met Verkeerplaza ook alle actuele file en flits informatie en met OVplaza plant u zonder problemen uw reis met het openbaar vervoer. De passie van het Infoplaza team is om mensen te helpen beslissen met de juiste informatie.

V.O. Patents & Trademarks is een van de grotere dienstverleners in Europa op het gebied van octrooien, merken en modellen. Meer dan 60 specialisten ondersteunen cliënten met het maximaliseren van de waarde van hun intellectueel eigendom. V.O. heeft ruime expertise en ervaring in de Chemie, Life Sciences, Elektrotechniek, Mechanica en Fysica. Onze klanten variëren van tech starters tot multinationals. Met kantoren in Nederland, België en Duitsland opereren wij in een wereldwijd netwerk van professionals.

bronze

Sauna Swoll is de èchte sauna! Warme gastvrijheid met alle faciliteiten van de moderne sauna. Sauna Swoll helpt de coureurs van het Nuon Solar Team om zich voor te bereiden op de hitte in Australië. Door regelmatig naar de Sauna te gaan, raakt het lichaam gewend aan de hitte die zij in Nuna tegemoet gaan.
De landelijke ligging van het saunacomplex en de mooie tuin biedt mogelijkheid tot totale ontspanning. Voor meer informatie over Sauna Swoll: www.saunaswoll.nl

RISKID is een risicomanagement software met de focus op twee aspecten: collaboratie en gebruikersgemak.

Wij geloven dat effectief risicomanagement alleen bereikt kan worden door alle stakeholders te betrekken bij het risicoanalyse proces. Met RISKID wordt risicomanagement interactiever en vergroot u het risicobewustzijn van de mensen in uw organisatie

Met ParaPy kunnen engineers 3D-simulaties maken van hun ontwerpen en de parabelen, zoals het gebruikte materiaal of de lengte van de vleugel, eenvoudig aanpassen. De software rekent vervolgens de nieuwe waarden uit.

Soltech produceert sinds meer dan 25 jaar fotovoltaïsche panelen. Naast de zonnepanelen (met volledige systeemengineering) voor autonome en industriële toepassingen kwamen daar in de loop der jaren de netgekoppelde systemen bij. Hier evolueerde Soltech naar een specialist in de ontwikkeling, productie en commercialisatie van BIPV (Building Integrated PhotoVoltaïcs). Maatwerk en prototyping zijn onze grote kracht. Onze onderzoeksactiviteiten focussen op de interconnectie en laminatie van zonnecellen met allerhande materialen in functie van de gevraagde toepassing.

www.soltech.be

Woodford Car Hire is the largest independent car hire company in South Africa. Having built its offering on service excellence and a commitment to innovation and technology, Woodford is able to present its clients with a wide range of vehicles and an unparalleled experience when it comes to travel in Southern Africa.
Woodford Car Hire is a proudly South African, BBBEEE company.

Jacobs Transport is a dynamic and passionate Team committed to delivering service excellence and value to our clients through expert logistics and transport solutions

Park 20I20 te Hoofddorp is ‘s werelds eerste full service business park, ontworpen en gebouwd

volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie. De C2C filosofie streeft naar een gesloten kringloop van

materialen, energie en water, alsmede de verrijking van de biodiversiteit door de toepassing van het

principe afval is voedsel.

 

Bij Park 20|20 is deze filosofie vertaald naar een aantrekkelijk gebied van gebouwen met een hoge

kwaliteit architectuur en een geïntegreerd uniek landschap, waar veel aandacht wordt besteed aan

innovatieve en energiebesparende maatregelen, schone energie en een scala aan voorzieningen om

de levendigheid en het comfort te verhogen. Zo draagt Park 20|20 bij aan het behoud van een mooie

wereld, ook voor de generaties na ons.

Laserbeest is dé creatieve fabriek waar u uw idee kunt omzetten in een lasergesneden product. Snel, accuraat en professioneel. Laserbeest heeft veel materialen op voorraad en kan daarom snel produceren: diverse soorten hout (mdf,multiplex), acrylaat (perspex), karton en verschillende overige materialen. Achter Laserbeest staat een team van drie jonge ontwerpers, wij denken graag met u mee om uw project te realiseren.

 

Smart.pr is een innovatieve startup uit Amsterdam. Met onze eenvoudige software onderhouden organisaties van KLM tot Red Bull en van Coopr tot Het PR Bureau hun persrelaties, versturen zij persberichten en krijgen ze meer inzicht in het effect van hun werk. Elke dag opnieuw. Zo wordt het nieuws tussen PR en journalistiek relevanter en helpen we spam-problemen op te lossen. Klinkt interessant? Lees op Frankwatching wat anderen over ons zeggen en zie ook onze website.

 

Verkeersschool van Buuren is een moderne verkeersschool die kandidaten opleidt voor rijbewijzen voor bromfiets, motor, auto, vrachtwagen, bus en aanhangwagen. Naast deze rijopleidingen biedt Verkeersschool van Buuren ook diverse veiligheidsopleidingen zoals EHBO, BHV en VCA.

Verkeersschool van Buuren focus zich op het persoonlijk en professioneel opleiden & ontwikkelen van mensen. Dat doen zij vanuit een passie voor mobiliteit en het in praktijk brengen van hun cum laude filosofie.

NovoPolymers is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om zonnecellen in te kapselen. Onze hoogtechnologische folies zijn ontworpen om het vermogen van de zonnepanelen te kunnen verhogen. Met oog op duurzaamheid en rendement zorgt onze encapsulant ervoor dat zonnepanelen optimaal hernieuwbare energie kunnen produceren. Wij zijn dan ook trots om onze efficiënste encapsulant te leveren aan het Nuon Solar Team.

Ubideo is een Amsterdamse live streaming startup die kijkers een veelzijdig, interactief en betoverend live beeld geeft van evenementen. De Ubideo-app stelt mensen vanuit elke locatie in de wereld in staat een stream te verzoeken, mooie momenten te delen en te genieten van evenementen vanuit verschillend perspectieven, op de momenten die er toe doen: live.

Ontdek, verzoek en deel!

Infinite Simulation Systems is al ruim 25  jaar actief op het gebied van Computer Aided Engineering (CAE) en vertegenwoordigt sinds 1988 in de Benelux het toonaangevende eindige elementen programma ANSYS. Met ANSYS krijgt u snel inzicht in de meest uitdagende engineeringsvraagstukken. Doordat minder fysieke prototypes nodig zijn, wordt het ontwikkeltraject van nieuwe producten aanzienlijk verkort. Geoptimaliseerde producten van een hogere kwaliteit kunnen hierdoor sneller op de markt worden gebracht. Onze specialisten staan u hierbij terzijde met ondersteuning, training en advies.

Two Men And A Truck is one of Australia’s largest removals companies, moving thousands of homes and businesses every year.

Founder Richard Kuipers started the business from his backyard over 20 years ago. Since then it’s evolved into a fleet of 47 trucks, offices in four states, and services covering the entire moving experience.

Yet it’s still a family-run business that prides itself on traditional customer service, best practice, and its corporate social responsibility program – Moving Together.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt imc Meβsysteme GmbH wereldwijd hoogwaardige hardware- en software-oplossingen voor het meten van fysische grootheden. Denk aan temperatuur, krachten, trillingen, spanning en stroom. Zowel in voertuigen, bij testbanken als bij het bewaken van installaties wordt data-acquisitie met imc apparatuur als effectief, eenvoudig in gebruik en rendabel gevonden. Ontwikkel-centra, onderzoek- en testafdelingen maken gebruik van standaard imc meetsystemen en software oplossingen. Daarnaast biedt imc specifieke turn-key systemen voor bijvoorbeeld testbanken. Veel producten vinden hun weg naar automotive gerelateerde bedrijven.

In de hoofdvestiging van de in 1988 in Berlijn gevestigde onderneming werken circa 160 mensen aan het continue ontwikkelen van de producten. Internationaal worden de producten van imc door 25 partnerbedrijven in 28 landen verkocht.

imc Test & Measurement B.V. is the Benelux vestiging van imc. Engineers in Belgium, Nederland en Luxemburg worden direct vanuit het kantoor in Gorinchem ondersteunt. www.imc-benelux.com

AGlaze Surface Sealant hecht aan het oppervlak van het substraat tot een ultra dunne submicron barrier. Deze barrière is zeer duurzaam, maar blijft flexibel waardoor het verwerken uitzetting en samentrekking van het oppervlakveroorzaakt door veranderingen in temperatuur. Eenmaal uitgehard, het AGlaze geseald oppervlak verschillende eigenschappen vertoont; Het blijft zeer water- en vuilafstotend beschermt het oppervlak tegen UV-stralen en vermindertwrijving, helpt reiniging en verbetert de stroming van lucht en vloeistof over het behandelde oppervlak.

SEIKO is wereldleider als het gaat om het maken van ‘energiebewuste horloges’. Al in 1977 introduceerde SEIKO het eerste Solar horloge. De grote doorbraak was de ontwikkeling van een ultra-efficiënte zonnecel die in staat is om uit alle soorten licht, energie te creëren. Deze energie wordt opgeslagen in een zeer kleine oplaadbare batterij die het horloge onderhoudsvrij maakt. SEIKO is de trotse Watch Partner van het Nuon Solar Team.

Xsens is the leading innovator in 3D motion tracking technology and products. Its sensor fusion technologies enable a seamless interaction between the physical and the digital world in consumer electronics devices and professional applications such as 3D character animation, motion analysis, and industrial control & stabilization.

Clients and partners include Electronic Arts, NBC Universal, Daimler, Autodesk, ABB, Siemens and various other leading institutes and companies throughout the world.

StuD is hét studentenuitzendbureau voor en door technische studenten uit Delft. De wisselende directie van StuD bestaat uit zes studenten die een jaar fulltime bezig zijn met de dagelijkse bedrijfsvoering. StuD heeft een enorm arsenaal aan jonge competente TU-Delft studenten die ze snel en doeltreffend kan plaatsen. Zo ben je met StuD op elk gebied beter uit.

Phoenix Contact is een wereldwijd actieve fabrikant van componenten, systemen en oplossingen voor elektrische engineering, elektronica en automatisering. Het gevarieerde productassortiment biedt innovatieve componenten zoals modulaire aansluitklemmen, klemmen voor speciale toepassingen, printplaatklemmen en connectoren, kabelaansluittechnlogie en hulpmiddelen voor de installatie. Elektronische interfaces en voedingen, automatiseringssystemen op basis van Ethernet en Wireless, veiligheidssystemen voor mens, machine en data, overspanningsbeveiliging en softwareprogramma’s en tools bieden installateurs, gebruikers en fabrikanten van aparaten een uitgebreide keuzemogelijkheid.

Eternal Sun is een high-tech bedrijf begonnen als spin-off van de TU Delft. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van zonne-simulatiesystemen. Deze systemen worden met name gebruikt om de prestaties en degradatie van zonnepanelen te testen. Onze systemen zijn uniek in de wereld: ze leveren zeer nauwkeurig, continue, kunstmatig zonlicht tot iedere grootte. Dit maakt het voor een zonnepaneelfabrikant of onderzoeker mogelijk beter te bepalen wat het vermogen is van zijn zonnepanelen, en hoe betrouwbaar ze zijn.

Delta Elektronika ontwerpt en produceert gelijkspanningsvoedingen sinds 1959. Een voeding
wordt maar al te vaak gezien als sluitpost van een installatie. Het is een kastje dat vaak op het
laatste moment wordt besteld. Een voeding is vergelijkbaar met ons hart; we letten er nauwe-
lijks op en besteden eerder nog meer aandacht aan ons haar. Maar als het hart stopt valt de
installatie stil.
Daarom blijven we bij het ontwerpen de nadruk leggen op een lange levensduur
en uitstekende technische specificaties. Die specificaties mogen onrealistisch lijken maar bij
nameten blijken zelfs nog beter te zijn.

AME is an independent developer and manufacturer of high quality electronic products located in the top technological region of the world (Brainport Eindhoven). Our goal is to create innovative products that exceed customer expectations. We accomplish this by integrating product development and manufacturing and keeping a clear focus on the product and its function. Driven by technology, we strive for the best solution combining the disciplines of electrical, mechanical, software and industrial engineering. Through creativity, passion, ambition, motivation and a highly educated level of our employees AME secures its goal of being a profitable company.

Serengeti zonnebrillen… de top op het gebied van prestaties, elegantie, bescherming en stijl!

Ontstaan in Florida in 1985, werd het merk Serengeti onmiddellijk gepositioneerd aan de bovenkant van de markt van de gepolariseerde zonnebrillen dankzij de unieke combinatie van de glaseigenschappen en de belangrijkste nieuwigheden.

Serengeti Eyewear voorziet het Nuon Solar Team van de beste zonnebril ter wereld! Naast een rustiger en scherper beeld dankzij de gepolariseerde lenzen, beschermen de brillen de ogen als geen ander tegen UV licht. De glazen van Serengeti zijn meekleurend en passen zich aan bij veranderende lichtomstandigheden, waardoor de ogen minder snel vermoeid raken. Dankzij het flexibele montuur en de lichtgewicht lenzen biedt Serengeti het Nuon Solar Team de best mogelijke zonnebril voor de Australische omstandigheden.

Serengeti zonnebrillen zijn verkrijgbaar bij de erkende opticien.

3M laat zich inspireren door nieuwe ideeën en transformeert deze in duizenden ingenieuze producten. Onze cultuur van creatieve samenwerking vormt de inspiratie voor een oneindige stroom van sterke technologieën die het leven beter maken. 3M is het innovatieve bedrijf dat nooit stopt met uitvinden. Met een omzet van $31 miljard heeft 3M wereldwijd 89.000 mensen in dienst en heeft vestigingen in meer dan 70 landen. In de Benelux werken bij 3M 1000 personen, verdeeld over 6 vestigingen, waarvan 4 productielocaties en in Zwijndrecht (B) een R&D vestiging.

Voor meer informatie, kijk op www.3M.nl, www.Facebook.com/3Mnederland of kijk naar @3MNews op Twitter.

Wij halen het beste uit de snel veranderende wereld van Social Media Marketing en Recruitment. Wij zijn een partner, geen leverancier. Zo bouwen we samen met u aan sterke relaties voor uw bedrijf.

Met ruim 800 medewerkers is Koning & Hartman een uniek technologiebedrijf voor de telecom, industrie en infrastructuur. Misschien ken je ons nog niet, maar je bent deze week al 5 keer met ons in aanraking gekomen. Bijvoorbeeld als je mobiel belt, tv kijkt, door een draaideur loopt, of water drinkt. Dit wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door onze oplossingen, diensten en producten. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren.

Xebia helpt Nuna met het inrichten van hun extreem complexe proces van concept to race. Xebia adviseert de Agile Scrum methodiek hiervoor. Zij zijn gespecialiseerd in het implementeren van deze methode in het bedrijfsleven. Na het succes in Amerika, is Nuna één van de eerste racingteams in Nederland die met deze methodiek aan de slag gaat buiten de IT. Xebia coach Jeroen Molenaar helpt Nuna momenteel om Scrum te implementeren.

De wereldwijd opererende Schaeffler Groep behoort met haar merken LuK, INA en FAG in de aandrijfwereld tot de meest vooraanstaande leveranciers van wentellagers, lineairproducten, maintenance producten en services voor alle voorkomende toepassingsgebieden in de sectoren Automotive, Industry en Aerospace. Met wereldwijd 80.000 medewerkers is Schaeffler een van de grootste Duitse en Europese industrieondernemingen in familiebezit. Met 170 vestigingen in 49 landen beschikt Schaeffler over een wereldwijd netwerk van productievestigingen, onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten, verkoopkantoren, ingenieursbureaus en scholingscentra.

Facom is het Premium-merk van de groep StanleyBlack&Decker, dat zich toelegt op de productie en verkoop van producten voor specialisten in de automotive en industriële sector.

Dankzij zijn kennis van de markt en zijn dagelijkse omgang met professionele gebruikers kan Facom vernieuwende, performante en veilige producten aanbieden met een uitstekende garantie.

Via zijn distributienet biedt Facom meer dan 8000 producten aan, zoals gereedschapswagens,

standaardgereedschap en gespecialiseerd gereedschap om aan alle behoeften van de vakman te voldoen.

Op zoek naar financiële middelen om uw nieuwe product of technologie snel te ontwikkelen en met voorsprong op de markt te brengen?

DB&P maakt de financiering van uw innovatie mogelijk. Wij voorzien technologie en ICT ondernemers in de financiële daadkracht die nodig is om te innoveren. Wij hebben verstand van uw markt en uw technologie, zijn financieel onderlegd en kennen de partijen die willen investeren in innovatie. Hierbij nemen wij de aanvraag en optimalisering van subsidies, fiscale regelingen, het aantrekken van risico kapitaal en kredieten van u over en nemen u daarmee veel werk uit handen.

Vitamine & Zo is de grootste leverancier van werkfruit in Nederland, wekelijks verzorgen wij voor ruim 1.400 bedrijven verspreid over heel Nederland Fruitboxen met topkwaliteit arbeidsvitaminen. Vitamine & Zo gaat verder dan alleen het leveren van fruit, door middel van displaymateriaal in huisstijl van de klant en originele vervolgacties willen we een gezonde beleving op de werkvloer creëren.

Ook het Nuon Solar Team ontvangt wekelijks een Fruitbox met een variatie van prachtige seizoensgebonden producten. Dit zijn letterlijk de arbeidsvitaminen die nodig zijn voor het leveren van topprestaties!

Jeveka BV is een gerenommeerde leverancier van bevestigingsartikelen en gereedschappen. Als zelfstandige groothandel leveren we al sinds 1937 kwaliteitsproducten aan verschillende industrieën. 95% van de ruim 60.000 verschillende artikelen worden zelfs uit voorraad geleverd. Naast de exclusieve vertegenwoordiging van 15 toonaangevende merken, waaronder Unbrako en Kato, leveren we ook de bevestigingsartikelen en gereedschappen van meer dan 40 andere merken. Zit een artikel niet in ons standaardassortiment, dan kunnen de specialisten van onze eigen productieafdeling de oplossing bieden.

Een goede CRM strategie helpt bij het creëren van de juiste focus in uw organisatie. Toepassing van online marketing technieken zorgt er voor dat klantkennis gebruikt kan worden bij het efficiënt en effectief bedienen van nieuwe of bestaande klanten. Door gebruik te maken van social media in combinatie met een contentmarketingaanpak kan goed worden ingespeeld op klantvragen. 

west6 geeft eerlijk advies zonder opsmuk en biedt hands-on ondersteuning via een duidelijke projectmatige aanpak.

Prodim is fabrikant en leverancier van innovatieve meetoplossingen en prototypebouwers voor diverse industriële toepassingen, zoals steen, glas, hout, kunststof, textiel en metaal.

Prodim staat vooral bekend om de Proliner Series: een digitaal meetapparaat, uitgerust met een geavanceerde draadtechnologie. Met de Proliner kunnen diverse objecten met rechte, gebogen en complexe 2D/3D vormen snel en nauwkeurig gemeten worden. De Proliner is standaard uitgerust met CAD software en een 10” touchscreen, waardoor metingen op locatie gecontroleerd en bewerkt kunnen worden.

VIBA is een adviserende verkooporganisatie die technische kennis en hoogwaardige oplossingen en producten biedt voor applicatie in de diverse sectoren van de maakindustrie in de Benelux, met een ongekend specialisme op het gebied van bevestigingstechniek.

Vandaag de dag is Würth Nederland B.V. met ruim 34.000 klanten en 100.000 producten, waarvan 20.000 producten in Nederland direct uit de voorraad leverbaar zijn, één van de toonaangevende handelsondernemingen voor bevestigings- en montagematerialen in Nederland. Würth levert producten aan hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotivebranche, de transport-sector en vele andere taken van nijverheid en industrie.

Tot het leveringsprogramma behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische-, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verspanende gereedschappen, werkplaatsuitrusting, opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag.

 

Wilt u ook partner worden? Lees hier wat het Nuon Solar Team u te bieden heeft.

Het Nuon Solar Team is een prestige studentenproject van de Technische Universiteit Delft. Ons doel is het winnen van de World Solar Challenge, een race van 3000km dwars door de hete woestijn in Australië, alleen op zonne-energie. Onze visie is het inspireren van de wereld met de nieuwste technologie en efficiënt gebruik van duurzame energie. 

Doordat wij gebruik kunnen maken van de nieuwste technologie, materialen en kennis, blijven partnerships zich ontwikkelen en blijft het team samen met partners opzoek naar nieuwe kansen. Als tegenprestatie voor financiële ondersteuning of materiële sponsoring, kan het team een aanbod maken op het gebied van marketing- en communicatiedoelen of hulp bieden in zonne auto gerelateerde Research & Development projecten.


Om deze doelen te volbrengen maakt het Nuon Solar Team gebruik van haar volgende kenmerken:

  • Een duurzaam, high-tech, competitief en internationaal imago;
  • Een bereik van 80% van de Nederlandse bevolking. internationaal bereik niet meegenomen;
  • Een mediawaarde van €8,3 mil, internationale media niet meegenomen;
  • Interessant bereik specifieke doelgroepen;
  • Ongeëvenaarde resultaten en huidig wereldkampioen: zes gouden en twee zilveren medailles;
  • Een groot B2B netwerk;
  • Professionele visuele documentatie;
  • Professionele PR

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@nuonsolarteam.com of bel 015-2789577!

 
top